Voluntariado presencial


Voluntariat dissabtes adults amb discapacitat

País España
Provincia Barcelona
Categoría Personas con discapacidad
Club IPI Associació d'integració pro persones Infradotades
Valoración
(5 valoraciones)  
% de respuesta: 98,8372%
Inicio
04/05/2024
Fin
21/12/2024
ENVIAR INTERÉS + información
Voluntariat dissabtes adults amb discapacitat

Descripción

Descripción El Club IPI és un centre de lleure on persones adultes amb discapacitat i persones voluntàries ens reunim tots els dissabtes a la tarda i organitzem activitats per a passar una bona estona.

QUINA ÉS LA NOSTRA MISSIÓ? El nostre objectiu és oferir als socis un punt de trobada on versi amb els seus amics i divertir-se. Organitzem activitats d'oci tant dins com fora de les nostres instal·lacions, com ara concursos, tallers, pel·licules i excursions com anar al Tibidabo, veure una obra de teatre, visitar un museu, etc. A més, cada estiu ens anem de colònies 8 dies.

QUÈ ET DEMANEM? Cada persona decideix quant i com s'integra. L'important és mantenir un compromís, és a dir, assistir en aquells dies on ja has confirmat la teva assistència. Intentem mantenir una filosofia molt oberta dins del nostre equip, per la qual cosa no et demanem que tinguis cap mena de títol o formació. El que falti per aprendre, ho pots aprendre amb nosaltres.

QUÈ T'OFERIM? El més important que et podem donar és un lloc on venir a passar-te'l bé. Els socis valoren moltíssim el nostre paper, i entre voluntaris reforcem també el bon rotllo. El nostre valor es troba en els bons moments i records que et portaràs quan entris.

T'ESTEM ESPERANT!
Perfil Com hem dit, busquem gent amb dedicació, ganes de passar-s'ho bé, energia i bon rotllo. Preparem moltes activitats, per la qual cosa és molt important tenir idees noves i/o imaginació, ser organitzat i/o saber dinamitzar. Si creus que compleixes amb el perfil, Al fet que esperes? i sinó, la resta de l'equip som aquí; per a ajudar-nos entre totes, així que t'animem a venir igualment. Ningú neix après, però tots podem aprendre!
Adecuado para Adolescentes, Adultos
Subcategorías Actividades lúdicas y de respiro, Atención y cuidados
Aficiones/Pasiones Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Municipio Barcelona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Sabado ,Voluntarios que sólo puedan fines de semana.
Horario: Tardes.
Esta actividad se puede realizar en grupos.Esta actividad se puede realizar en familia (o de adultos acompañados de niños menores).
Fecha límite de inscripción 31/05/2024
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 4

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Valoración ONG

Valoración
(5 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 98,8372%

Opiniones


05/12/2017 03:59
Son personas muy entusiastas y totalmente entregadas a esas personas con diversas discapacidades psíquicas.
Estoy colaborando en una actividad de teatro para estas navidades y echándoles una mano.
He sido bien acogido a pesar de mi edad y falta de experiencia.

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


Ofertas similares a esta