Voluntariado presencial


Voluntariat per la comissió de comunicació de metges del món catalunya

País España
Provincia Barcelona
Categoría Derechos Humanos
Médicos del Mundo, Asociación
Valoración
(10 valoraciones)  
% de respuesta: 56,3107%
Inicio
10/05/2019
Fin
10/05/2020
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Voluntariat per la comissió de comunicació de metges del món catalunya
Alianzas para lograr los objetivos Igualdad de género Paz, justicia e instituciones sólidas

Descripción

Descripción Metges del Món (MdM) és una associació de solidaritat internacional i independent que promou, a través del compromís voluntari, el desenvolupament humà mitjançant la defensa del dret fonamental a la salut i una vida digna per a totes les persones.

En aquests moments, necessitem suport per fer possible la comunicació externa de l'entitat. És important per nosaltres donar a conèixer la feina que es realitza als projectes que tenim a Catalunya i a altres països, fer xarxa amb altres entitats i donar suport a les campanyes des de la seu central.

Dins d’aquest gran objectiu tens diverses formes de participar:

- Estratègia: la comissió de comunicació és probablement la comissió més transversal de tota la entitat. Això implica que el volum d'esdeveniments i activitats als que s’ha de donar suport és molt gran. Tenir una bona planificació i bona agenda dels esdeveniments de cada comissió i de l'actualitat, llistes de mitjans, així com tenir clar els objectius de les publicacions i campanyes es vital per a poder arreplegar i generar el contingut necessari.

- Contingut: t’agrada escriure? fer fotos? l’ il•lustració? El disseny gràfic? Tenim moltes propostes que precisen de gent a la que li agradi crear contingut en la línea de les nostres accions i campanyes. Des de el disseny de materials (bosses, xapes, tríptics, pòsters, banners, publicacions) a la creació de texts que suporten les nostres posicions a les xarxes i publicacions com personalitzar les campanyes de l’entitat a nivell estatal i autonòmic.

- Suport: Dins del suport necessitem a gent que ens ajudi a organitzar el material fotogràfic, pujar contingut a les xarxes o acompanyar-nos en el nostre dia a dia per fer fotos, gravar vídeos i tenir material per ser utilitzat a les xarxes i publicacions de Metges del Món de Catalunya.

Aquesta oportunitat de voluntariat està dirigida a tot el món amb interès per la comunicació i les problemàtiques socials. Si tens formació com si no la tens, pots col•laborar amb nosaltres igualment. De fet, les formacions a aquesta comissió son continues per tal de poder innovar i fer cada vegada propostes més interessants.

Per altra banda, col•laborar amb la comissió de comunicació et reportarà aprendre tots i cadascú dels projectes que és duen a terme, i per tant, ser conscient de la realitat social que hi ha darrere de cadascú.

Inscriu-te en aquesta oferta i pactarem un dia d'acollida amb tu per explicar-te millor tots els projectes i/o activitats on podries participar! Ens adaptem a les teves motivacions i també al volum d'hores que vulguis dedicar.
Perfil Persones interessades en disseny, il·lustració, fotògrafia, manegament de xarxes, relacions públiques, publicitat, treballadores/educadores/integradores socials, psicologia, dret, sociologia, antropologia, persones feministaes i/o LGTBI, etc
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de calle puntuales, Actividades de formación/Educación, Campañas/Sensibilización/Denuncia
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Astronomía, Blogs, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Videojuegos, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio Barcelona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes.
Horario: Mañanas ,Tardes ,Depende de la actividad.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 24/05/2019
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(10 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 56,3107%

Opiniones


02/05/2017 11:57
Aunque todavía estoy en un proceso inicial, la verdad es que me encuentro muy a gusto y las personas son excelentes

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


31/10/2016 07:33
Por ahora estoy empezando

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


Ofertas similares a esta