Voluntariado presencial


Voluntariat per la comissió de treball contra les violències masclistes i lgtbfòbies

País España
Provincia Barcelona
Categoría Mujeres
Médicos del Mundo, Asociación
Valoración
(10 valoraciones)  
% de respuesta: 56,3107%
Inicio
24/06/2019
Fin
31/12/2020
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Voluntariat per la comissió de treball contra les violències masclistes i lgtbfòbies

Descripción

Descripción Metges del Món (MdM) és una associació de solidaritat internacional i independent que promou, a través del compromís voluntari, el desenvolupament humà mitjançant la defensa del dret fonamental a la salut i una vida digna per a totes les persones.
Ara necessitem suport per fer possible l'execució dels projectes que entren dins d'un marc ampli en el que es pretenen, com objectiu general eradicar la lacra de les violències masclistes i LGTBfòbies a la nostra ciutat.
Dins d’aquest gran objectiu tens diverses formes de participar:
- Projecte: “Fem visibles les formes de violències masclistes”: dirigida a futures professionals (alumnat ESO, Cicles formatius i professorat) sobre les diferents violències masclistes i altres formes emergents, sexisme i micromasclismes existents en la nostra societat posant èmfasi en la vulneració dels drets i en el per què de que la violència contra les dones. També treballem sobre antirumors feministes en els que es pretèn desmontar mites sobre la lluita feminista. Per últim també fem tallers per sensibilitzar sobre una de les violències masclistes més extremes i que està present a la nostra ciutat com es el tràfic amb finalitats d’explotació sexual.
- Projecte: “TransGenerantSalut, digues la teva!”: Projecte d’incidència política de dones transgènere en risc d’exclusió social que pretén fomentar la participació de les dones en els espais de presa de decisió i de debat, així com accions d’incidència política amb el grup de dones vinculades a l’entitat i el grup de voluntariat.
- Projecte: “Transeducant, genera el canvi”: projecte en el que acompanyem a dones transgènere en la preparació i execució de tallers sobre la realitat trans* des de l’anàlisi de les arts cinematogràfiques així com pel•licules i series on apareixen dones transgènere.
- Cursos de prevenció violències de gènere. Projecte en el que es realitizaràn cicles de prevenció a persones nouvingudes (homes i dones) sobre salut i gènere, i cursos de prevenció de violències de gènere per a dones nouvingudes o en risc d’exclusió.

Inscriu-te en aquesta oferta i pactarem un dia d'acollida amb tu per explicarte millor tots els projectes i/o activitats on podries participar! Ens adaptem a les teves motivacions i també al volum d'hores que vulguis dedicar.
Perfil Treballadores/educadores/integradores socials, psicologia, dret, sociologia, antropologia, persones feministaes i/o LGTBI, etc.
Adecuado para Adultos
Subcategorías Actividades de formación/Educación, Apoyo psicológico, Asesoria en información legal, Campañas/Sensibilización, Comunicación, Inserción laboral/Empleo
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Astronomía, Blogs, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Videojuegos, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio Ámbito Provincial
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes.
Horario: Mañanas ,Tardes ,Depende de la actividad.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 07/07/2019
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 26

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(10 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 56,3107%

Opiniones


02/05/2017 11:57
Aunque todavía estoy en un proceso inicial, la verdad es que me encuentro muy a gusto y las personas son excelentes

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


31/10/2016 07:33
Por ahora estoy empezando

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


Ofertas similares a esta