Voluntariado presencial


Voluntariat persones refugiades el prat de llobregat

País España
Provincia Barcelona
Categoría Inmigración, refugio y asilo
Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 0,0000%
Inicio
18/08/2021
Fin
31/12/2021
ENVIAR INTERÉS + información
Voluntariat persones refugiades el prat de llobregat
Reducción de las desigualdades Trabajo decente y crecimiento económico Fin de la pobreza

Descripción

Descripción El Programa d’acollida de persones refugiades té com a objectiu principal desenvolupar accions de sensibilització i participació social per afavorir la convivència en la diversitat social i cultural mitjançant la dinamització comunitària entre persones nouvingudes o en procés d’inserció en la societat pratenca i un voluntariat actiu i compromès que promogui la convivència intercultural.

Per a aconseguir aquest objectiu, busquem persones que es vulguin comprometre amb l'entitat i amb les persones beneficiàries del projecte per a dur a terme alguna de les següents tasques:

. Acompanyaments puntuals per facilitar l’accés al serveis públics de la ciutat (tràmits, empadronaments, visites mèdiques, etc.)

. Recerca d’habitatge.

. Parelles lingüístiques de castellà, català.

. Traduccions/interpretacions.

. Activitats i sortides de coneixement de recursos per la recerca d’ocupació al Prat.

. Persones interessades a formar part d’una xarxa veïnal d’ajuda mútua i suport a persones destinatàries del projecte en situació d'especial vulnerabilitat i/o risc d'exclusió social.
Perfil Persones majors de 18 anys, empàtiques i sociables, que manifestin un compromís amb la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, així com sentit ètic i valors com la justícia, la solidaritat, la llibertat i la igualtat.
Adecuado para Adultos, Mayores
Subcategorías Acompañamiento/Acogida, Inserción laboral/Empleo, Traducción e interpretación
Aficiones/Pasiones Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Municipio El Prat de Llobregat
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Voluntarios que s�lo puedan fines de semana ,A determinar, segons la necessitat.
Horario: A determinar, segons la necessitat.
Esta actividad se puede realizar en grupos.Esta actividad se puede realizar en familia (o de adultos acompa�ados de ni�os menores).Les famílies amb menors poden participar en les activitats de la xarxa d'ajuda mútua, acompanyar en les trobades de les parelles lingüístiques, etc....
Fecha límite de inscripción 30/09/2021
Nº de vacantes 20

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 38

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Valoración ONG

(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 0,0000%