Fundació Viarany (Centre Passatge)


La Fundació Privada Viarany neix com a espai de diàleg entre persones i grups compromesos en la construcció de la vida quotidiana on es posen en joc els valors, on s’accepten els seus reptes, on es demanen respostes i on es construeix la història. Des d’aquesta perspectiva, la Fundació Viarany treballa per a generar processos que facin possible una ciutadania oberta als diferents sistemes de valors, amb consciència crítica, amb tarannà solidari i amb obertura compromesa al món, especialment a les realitats socials i culturals amb mancances bàsiques per al desenvolupament integral de les persones que en formen part. L’acció educativa, la intervenció sociocultural, el suport a la família i la mediació cultural són, entre d’altres, camps específics d’actuació de la Fundació Viarany tots ells viscuts des d’una concepció transcendent de la vida i de les persones. La Fundació té com a finalitat l’acció cultural i educativa la qual es concreta en les següents: 1. Treballar per la promoció de grups i persones tot promovent una ciutadania activa, crítica i oberta a la diversitat cultural i religiosa i amb la voluntat d’una societat més justa i solidària. 2. Realitzar accions educatives i de promoció social i cultural en el marc de l’educació formal i no formal, atenent a la formació de la persona al llarg de la vida. Són camps d’educació no formal prioritaris en l’actuació educativa de la Fundació: el lleure, el medi ambient, l’esport i l’excursionisme. 3. Impulsar la funció educativa i social de la família. 4. Formar voluntaris per als diferents àmbits de la vida social. 5. Elaborar i difondre publicacions pròpies.

Datos de la ONG

Nº registro
2128
Org. registró
Generalitat de Catalunya
Web
www.fundacioviarany.org
País
Brasil
Provincia
Ámbito nacional
Dirección
Cardenal Tedeschini, 74, 3r
Código Postal
08027

Valoración ONG

Valoración
(5 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta voluntariado: 71,9565%
% de respuesta empleo: 82,18%

Opiniones


03/03/2020 06:45
Buenas tardes, me seleccionaron para ayudar a niños de primaria en refuerzo escolar y estoy muy contenta con el grupo de personas que trabajo, quisiera poder ir más de un día para interactuar más con todo el grupo pero por trabajo y estudios me es imposible sin embargo el día que voy disfruto mucho ayudando a los niños, escuchándolos y riéndonos. Sin duda recomendaría está linda experiencia.

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


31/10/2017 05:04
muy satisfactoria y gratificante

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


30/10/2017 12:29
Centre obert que ofrece servicios a niños en situación vulnerable escogidos por los servicios sociales . Hacen actividades como acompañamiento y dinamización en actividades lúdicas, deportivas, talleres de cocina etc.. y refuerzo escolar , ayuda para hacer los deberes o técnicas de estudio ante exámenes.

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


01/03/2017 06:28
Una experiencia única.

Ayúdanos a mantener la calidad de los comentarios. Denuncia este mensaje si no es apropiado. Pincha AQUí


PUBLICIDAD

Visita hacesfalta.org empleo