Ofertas de empleo


Tècnic/a de medi ambient i projectes

País España
Provincia Sant Just Desvern - Barcelona
Fecha límite Inscripción 08/05/2024
Categoría Gestión de Proyectos, Comunicación y Marketing
% de respuesta: 98,80%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Solidança és una Fundació de caire social compromesa amb el medi ambient i l’economia social, que busca maneres innovadores que permetin aportar noves propostes de integració sociolaboral per col·lectius en risc d’exclusió i oferir serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i l’economia circular. Amb aquest objectiu cerquem un/a tècnic/a de medi ambient i projectes per realitzar la gestió documental i la redacció de propostes dels projectes de l’àrea, i execució tècnica dels projectes en curs, també donarà suport tècnic a la resta d’àmbits de l’àrea (educació i comunicació ambiental, contractes de recollida, gestió i prevenció de residus/deixalleries, Viladecans Repara...). Donat que els projectes ambientals estan agafant una dimensió molt digital també, es requereixen habilitats i coneixements en aquest sentit per tal de donar impuls i implementar projectes d’economia circular i innovació amb alt contingut en TIC.



FUNCIONS I TASQUES:



Tasques medi ambient i educació ambiental



? Gestió tècnica de projectes, subvencions, licitacions, redacció de propostes i gestió documental. ? Seguiment de l’execució de projectes i subvencions: justificacions, coordinació amb diverses àrees per al desenvolupament de les propostes i també execució directa de projectes de l’àrea de medi ambient. ? Desenvolupament directe de projectes d’economia circular i innovació amb alt contingut en TIC, caldrà tenir competències en aquest sentit. ? Suport en general a diverses tasques de l’àrea de medi ambient i la gestió de residus, deixalleries, Viladecans Repara, prevenció de residus, educació i comunicació ambiental, coordinació de campanyes. ? Elaboració d’informes, materials didàctics i de difusió de l’àrea, presentacions, etc ? Representació dels projectes i l’entitat en fires, xerrades, fòrums, etc..



Tasques comunicació



? Suport en actualització de notícies a les xarxes socials relacionades amb medi ambient i durant els actes/activitats/etc... ? Redacció de notícies bloc, Fbk, twitter, IG, relacionades amb medi ambient ? Col·laboració amb l’àrea de comunicació en el disseny de campanyes de comunicació ambiental i difusió dels projectes al web, xarxes socials, etc..



EXPERIÈNCIA:



? Experiència en gestió de projectes i educació ambiental, gestió de residus o similar ? Motivació per treballar en entitats de caire social.



HORARI: ? De dll a dv 8-15:30 i una tarda de 16-19, es treballa algun cap de setmana puntual segons necessitats.



CENTRE DE TREBALL: ? Sant Just Desvern SOU: ? Primer any 21.321€ bruts/anual. A partir de 2on any 23.690€ bruts/anuals.



 


Perfil/Requisitos

REQUISITS: Imprescindible domini de la llengua catalana; Formació/experiència en temes de medi ambient/residus; Formació/experiència en temes de comunicación; Experiència en gestió de projectes i educació ambiental; Domini del paquet office (word, excel)


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 21/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo