Ofertas de empleo


Programa de pràctiques de catalunya amb acnur - àrea d'educació per al desenvolupament (epd)

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 17/09/2014
Categoría Becas / Prácticas
% de respuesta: 100,00%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Donarà suport a el/la Responsable de Sensibilització i EpD en la presentació, execució, seguiment i justificació dels projectes d'Educació per al Desenvolupament realitzats per Catalunya amb ACNUR. Funcions principals - Suport a l’àrea de Sensibilització i EpD en l’execució dels projectes d'educació per al desenvolupament. - Suport en el seguiment, avaluació i justificació (narrativa, econòmica i administrativa)dels projectes presentats i finançats. - Suport en el contacte, coordinació i seguiment amb entitats i organismes col·laboradors. - Realitzar propostes d’optimització i manteniment dels projectes que ja es troben en funcionament. - Suport en la selecció i contractació de serveis (professionals) i personal necessari (dinamitzadors, formadors, talleristes...) per a la realització dels projectes d'Educació per al Desenvolupament. Funcions secundàries. - Redacció i disseny de documents. - Participació en reunions i trobades internes. - Realitzar tasques pròpies administratives / gestió d’arxiu físic i virtual (estadístiques, fax, gestió de documentació, etc.). - Cerca i avaluació de nous proveïdors d'EpD. - Suport en l’elaboració de materials de difusió i altres activitats de comunicació externa. - Suport en la interlocució amb entitats externes i l’administració pública sempre que sigui necessari.


Durada: 9mesos – màxim


Dedicació setmanal: 20h


Horari: 9 a 13h - flexible


Salari: % SMI en funció d’aprovacions de subvencions


Data incorporació: aprox. 01/10/2014

Perfil/Requisitos

Formació.


- Estudiants (o recent Graduats) en Ciències de l’Educació o en Ciències Socials (Sociologia i Antropologia) o estudiants de Màster/Postgrau/Doctorand en àrees relaciones amb l’Educació, Relacions Internacionals, Cooperació Internacional, Educació per al Desenvolupament...


- Nivell alt, escrit i parlat, en català i castellà i anglès.


- Coneixements d’informàtica: nivell avançat paquet Office (Excel, Word, Power Point), cerca d’informació a Internet.


Experiència Professional.


- Es valorarà preferentment experiència com a voluntari/ària / becaria en entitats del Tercer Sector (ONG, ONL, Serveis Socials, Sector Fundacional...).


- Es valorarà experiència com a monitor/a, dinamitzador/a, tallerista.. Habilitats i qualitats.


- Sensibilitat social per a les causa sociales i en especial de les persones refugiades, desplaçades internes, apàtrides.


- Molt bona capacitat de comunicació tan oral com escrita. Es valorarà el domini de l'anglès


 Capacitat d’organització i amb iniciativa pròpia.


- Persona polivalent, ordenada, sistemàtica i responsable.


- Capaç de treballar en diferents tasques a l’hora.


Altres requisits


- Es valorarà Carnet B1 i disposar de cotxe propi.


- La signatura d'un conveni universitari o amb la institució en la que estudiï el candidat/a és un requisit imprescindible per a la realització d'aquestes pràctiques.

Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Becario /prácticas
Tipo de contrato Becario
Duración De 6 meses a 1 año
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 01/10/2014
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo