Ofertas de empleo


Advocat/da penalista

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 12/03/2023
Categoría Legal jurídico
% de respuesta: 0,58%

Descripción

Descripción

Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans som una entitat que treballa a Catalunya per la defensa dels drets humans i, en concret, per la defensa dels drets civils i polítics. Apostem per combinar la intervenció directa davant situacions de vulneració de drets amb el desenvolupament de processos d’incidència política i social que tenen com a objectiu promoure canvis en les polítiques públiques. Tot això es duu a terme a través d’una estructura estable, sostenible i independent.Un dels principals mecanismes de canvi i incidència utilitzada per Irídia és el litigi estratègic, combinant l’acompanyament psicosocial amb la comunicació i incidència política, per tal de detectar problemes estructurals i mancances en les polítiques públiques, denunciar les vulneracions de drets vinculades a la violència institucional i proposar canvis i reformes. El Servei d'Atenció i Denúncia davant situacions de Violència Institucional (SAIDAVI) és el projecte principal de l’entitat, a través d’aquest s’ofereix assistència jurídica i psicosocial gratuïta a les persones que pateixin una situació de maltractament en el marc del sistema penal català. Treballem en l’àmbit de les vulneracions de drets en context de protesta, espai públic, presons i CIEs.Busquem a un/ advocat/da penalista a jornada completa (amb possibilitat que sigui a 30 hores) per assumir la representació de diferents litigis d’Irídia, que tingui experiència en l’exercici de l’advocacia i concretament en causes penals. Es valorarà molt positivament que tingui formació i/o experiència en drets humans i, especialment, en com litigar els casos de tortura o tractes inhumans. La persona estarà sota la supervisió de la coordinadora de litigis i s’haurà de coordinar amb altres advocades del servei, la coordinadora psicosocial, així com amb la línia de comunicació i incidència. Es valorarà també molt positivament experiència i/o formació en què és la perspectiva psicosocial.IMPORTANT: Cal enviar CV i carta de motivació al correu indicat abans del 12 de març, amb l'assumpte "Advocat/da litigi 2023"


Perfil/Requisitos

  • Advocat/da col·legiat/da.

  • 2 anys d’experiència com advocat/da penalista (acreditable).

  • Experiència en procediments de responsabilitat patrimonial contra l’Administració Pública.

  • Formació o experiència en defensa jurídica dels drets humans.

  • Domini del paquet d'ofimàtica (Microsoft i programari lliure).

  • Imprescindible nivell alt de català i castellà.

  • Disponibilitat immediata.


Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Master
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 20/03/2023
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.