Ofertas de empleo


Auxiliar tècnic educatiu- 15263

País España
Provincia Cerdanyola del Vallès - Barcelona
Fecha límite Inscripción 30/06/2022
Categoría Atención Directa, Personal de servicio
% de respuesta: 79,74%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Empresa dedicada a l'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual precisa incorporar personal auxiliar tècnic educatiu per cobertura de caps de setmana i festius i vacances d'estiu.



Funcions: funcions assistencials (donar una atenció integral en quant a higiene, alimentació, cura personal i cura de la imatge corporal); funcions educatiu-terapèutiques (promoció dels usuaris en totes les àrees d'intervenció: autonomia personal, comunicació i llenguatge, motricitat, autonomia social, salut i seguretat i oci i temps lliure; realització del conjunt d'activitats orientades a millorar i mantenir les habilitats dels usuaris).



S'ofereix contracte temporal per cobertura de baixes a temps parcial, ampliable per cobertura de vacances d'estiu.  Inicialment es treballen 3 caps de setmana de cada 4 i els festius, amb possibilitat d'ampliar jornada en funció de la necessitat. Possibilitat de conversió a indefinit.



Jornada parcial (caps de setmana i festius) ampliable en funció de necessitats de dilluns a divendres. Diferents torns (matí, tarda, t.partit i nit). Incorporació immediata.



Requisits: formació en atenció a persones en situació de dependència o similar; experiència mínima al menys 1 any en lloc similar, amb persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de conducta.



Imprescindible carnet de conduir.



Durada: temporal amb possibilitat de conversió a indefinit.

Perfil/Requisitos

Titulacions o acreditacions formatives



CFGM Cures auxiliars d'infermeria



CFGM Atenció a persones en situació de dependència



CFGS Integració social



Estudis universtaris de l'àrea social



Estudis universtaris de l'àrea de salut



CP de la família sanitat



CP Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Hasta 6 meses
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 26/05/2022
Nº de vacantes 10
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 35

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo