Ofertas de empleo


Borsa de suplències: auxiliar tècnic educatiu de persones amb tdi i malaltia mental

País España
Provincia Sant Fost de Campsentelles - Barcelona
Fecha límite Inscripción 20/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 62,86%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Funcions:1. Assistència en les activitats de la vida diària dels usuaris en funció de les seves dependències.2. Detecció de necessitats dels usuaris i orientació per a la consecució dels objectius del Pla de Treball Individual de cada usuari assignat preferentment.3. Acompanyament dels usuaris, en funció de les seves dependències, en desplaçaments per tal que puguin desenvolupar les activitats de la vida diària quotidiana fora del centre.4. Habituar als usuaris per al manteniment i el creixement del grau d’autonomia, en funció de les seves dependències.5. Supervisió per a que en el centre es mantingui un entorn físic, social i emocional que proporcioni als usuaris seguretat, confort, calidesa i tracte personalitzat.

Perfil/Requisitos

1.- Residència al Barcelonés o Vallés. 2.- Coneixements i/o experiència en atenció a la discapacitat i/o malaltia mental. 3.- Experiència i/o predisposició a la realització de suport en aspectes d'higiene, alimentació, etc. 3.- Experiència i/o predisposició a la realització de contencions físiques.


Competencias Analizar y resolver problemas, Flexibilidad, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Hasta 6 meses
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Ciclo Formativo Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 24/04/2024
Nº de vacantes 5
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 33

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.