Ofertas de empleo


Consultor in training

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 01/12/2017
Categoría Gestión de Proyectos
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción


Centre dedicat a l'acompanyament d’organitzacions en processos de transició. Està format per un grup de professionals especialitzats, provinents de diferents disciplines, que exploren i proposen noves perspectives i pràctiques sobre el funcionament organitzatiu i social.L'institut opera en el camp de la consultoria organitzativa i en la realització de programes propis destinats a directius i emprenedors.Per altra banda, promou xarxes de col·laboració amb institucions de diferents països.

Perfil/Requisitos Es requereix una persona que estigui interessada en les qüestions organitzatives i que vulgui dedicar un temps a aprendre una professió. En aquesta posició tindrà l’oportunitat de conèixer diferents paradigmes dissenyats per compendre el funcionament organitzatiu i guiar un procès d'intervenció.
Tot aquest procés d’aprenentatge estarà supervisat i tutoritzat per l’equip de professionals del Centre.
Es requereix un nivell alt de comprensió de la llengua anglesa, sobretot de lectura. A més d'interès i curiositat per aprendre.
Competencias Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Becario /prácticas
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima No requerida
Fecha de inicio 04/12/2017
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 118

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


 
Visita hacesfalta.org voluntariado