Ofertas de empleo


Director/a tècnic/a

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 17/05/2024
Categoría Dirección y Coordinación, Gestión de Proyectos
% de respuesta: 72,39%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Fomentar la cooperació entre les entitats de Fòrum Salut mental per obtenir més impacte en la seva activitat, una major sostenibilitat de les organitzacions i donar impuls al caràcter transformador de Fòrum que es dirigeix  l'orientació a les necessitats humanes, el compromís amb la comunitatOBJECTIUS: Augmentar la cooperació entre les entitats que formen Fòrum Salut Mental en àmbits de gestió econòmica, de recursos humans, de mercat social i d'innovació. Promoure i contribuir a l'obtenció de recursos per desenvolupar millor Fòrum.Promoure el creixement de Fòrum a Catalunya..Orientació i suport tècnic a les entitats de Fòrum.TASQUES: Executar el pla de treball. Gestió del pressupost.Captació de fons. Gestió de subvencions de projectes.COMPETÈNCIES NECESSÀRIES:Capacitat de lideratge. Comunicació eficaç.Escoltar, expressar conceptes, idees, fets i transmetre informació clara i efectiva.Qualitat en la feina.Realitzar un treball encarat cap a l'excel·lència i amb coneixements destacables sobre l'àrea.Orientació a resultats.Encaminar els actes a la fita esperada.Compromís.Assumir els objectius, de Fòrum Salut Mental, i desenvolupar accions que ajudin a aconseguir-los.Innovació: Introduir novetats que tinguin una aplicació exitosa i que obri nous horitzons per l'activitat de Fòrum.Adaptació al canvi. Versatilitat per adaptar-te a diferents contextos, situacions, mitjans i persones, de forma ràpida i eficient.Treball en Xarxa. Col·laborar de forma proactiva amb les entitats.JORNADA: 30  hores setmanals. Presencial i home office a definir  

Perfil/Requisitos

REQUISITSFormació de Grau preferentment en ciències econòmiques, ciències polítiques, administració i direcció d'empresesExperiència mínima de dos anys en càrrec similar.Formació i experiència en gestió i direcció d'entitats, processos de cooperació entre entitats, i treball en xarxa.


Competencias Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Mando intermedio
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 24.001 y 30.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 19/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 19

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo