Ofertas de empleo


Educador/a social per fer intervenció educativa en entorn comunitari i escolar a sant adrià del besò- Empleo

País España
Provincia Sant Adrià de Besòs - Barcelona
Fecha límite Inscripción 27/07/2016
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 31,17%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción


Busquem una persona que doni suport als serveis educatius existents a Sant Adrià de Besòs, les funcions de la qual seran: observar i conèixer les dinàmiques de l’alumnat en moments no lectius per diagnosticar i proposar possibles accions o intervencions educatives de suport, proposar derivacions i intervencions d’altres serveis educatius o comunitaris coordinant-se amb els serveis educatius de l’Ajuntament per fer transversals les intervencions i oferint assessorament a les comunitats educatives en les intervencions d’infants i adolescents.

Perfil/Requisitos


Formació reglada: Grau en Educació Social o equivalent, (imprescindible estudis finalitzats). Formació complementària: Coneixements en serveis d`intervenció socioeducativa no residencial per infants i adolescents Experiència: Imprescindible 2 anys d’experiència i ampli coneixement de Sant Adrià de Besòs, del seu teixit associatiu i educatiu. Perfil: Persona responsable, dinàmica i autònoma, intuïtiva, capaç de comunicar, d`analitzar i sintetitzar, de resoldre conflictes i amb bona planificació. Que pugui proporcionar atenció als infants i adolescents en situació de risc afavorint el seu desenvolupant personal i integració social.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Diplomacia y “saber estar”, Capacidad de Negociación
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 2 años
Fecha de inicio 20/07/2016
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 53

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo