Ofertas de empleo


Educador/a social servei psicojove de matadepera

País España
Provincia Matadepera - Barcelona
Fecha límite Inscripción 27/08/2022
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 81,99%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Desde la Fundació IRES estem buscant un/a Educador/a Social per treballar al servei Psicojove de Matadepera amb una jornada de 15 hores setmanals. El servei Psicojove és un servei d'atenció psicològica i educativa amb menors d'edat. L'atenció que porta a terme la figura de l'educació social és de tipus individual amb pares i mares, i grupal amb joves i adolescents. A més a més, a nivell comunitari, l'educador/a participa en el disseny de plans que afecten aquest col·lectiu.Condicions Contractuals:Jornada: 15 hores setmanals.Remuneració: 547,37€ bruts per 14 pagues.Centre de treball: Matadepera. Funcions del Educador/a Social al Psicojove:Fer de nexe d'unió entre les diferents xarxes de serveis de territori a través d'accions comunitàries.1.Participar en el treball i en les decisions de l'equip.2.Establiment del vincle educatiu amb les persones ateses.3.Preparar, realitzar i avaluar les sessions grupals.4.Desenvolupament de les accions educatives individualitzades.5.Assumpció de les tasques derivades de les àrees de funcionament i d'organització del servei. 

Perfil/Requisitos

*Lloc de residència habitual: Barcelona o rodalies (Preferiblement Matadepera o Vallés)*Titulació: Diplomatura o grau en Educació Social*Formació específica: 1.Formació acreditada amb joves.2.Formació acreditada en serveis similars.3.Formació i experiència acreditada en el treball grupal.*Experiència: Experiència en infància i menors, en violència de gènere, pràctica en treball grupal.*Carnet de conduir i vehicle: Indiferent mentre es pugui desplaçar al lloc de treball Matadepera.*Idiomes: Català nivell C, castellà nivell alt. Valorable Anglès.*Ofimàtica: nivell usuari/a.*Habilitats i competències: Habilitats socials, treball en equip, persona amb autonomia i actitud positiva. 


Competencias Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración De 1 a 2 años
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 01/09/2022
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 6

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.