Ofertas de empleo


Integradors/es socials (borsa)

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 01/05/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 92,98%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Pere Claver Grup som una entitat sense ànim de lucre, amb compromís social i vocació de servei públic.Acompanyem les persones que viuen una situació de vulnerabilitat, des del vincle emocional i amb vocació comunitària, en els àmbits de la salut mental, serveis socials, drets i suports, inclusió laboral i especialitats de salut.Som un equip de més de 800 professionals que oferim 30 serveis a través de 23 centres de treball ubicats en els municipis de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Badia del Vallès. A més, promovem la formació contínua i la investigació des d’una perspectiva interdisciplinària a través de l’Institut de Docència, Recerca i Innovació (IDRI), el nostre hub de difusió del coneixement, debat i reflexió.Som un Grup conscient, responsable i sostenible però, sobretot, amb capacitat per continuar prestant serveis de qualitat. Un grup que continua avançant per esdevenir un referent en l’abordatge integral, comunitari i d’alta especialització en salut mental i discapacitat intel·lectual.Cerquem Integradors/es Socials pels nostres equipaments situats a Barcelona, Santa Coloma i/o Badia del Vallés.Les principals funcions a realitzar són:

Atenció directa a les persones usuàries  

- Donar suport i acompanyament en les activitats bàsiques de la vida diària en el centre.

- Donar acompanyament i suport emocional a les persones usuàries.

- Dinamitzar activitats especificades en la programació d'activitats a l'interior i/o exterior del centre.

- Implementar les accions socioeducatives oportunes per a assolir els objectius establerts en el Pla de Treball Individual per a la seva consolidació.

- Afavorir dinàmiques adreçades a fomentar els hàbits d'autonomia i desenvolupament personal dels i les usuaris/es.

- Donar suport en tasques inherents en relació a la pròpia atenció directa de les persones usuàries.

Tasques de caràcter general

- Participar en les reunions periòdiques de l'equip de treball.

- Registrar diàriament les intervencions i incidències a l'aplicatiu del servei.

- Col·laborar tant amb l'equip d'atenció directa com amb l'equip tècnic multidisciplinar, per tal de recollir i comunicar tota la informació necessària per establir el tipus d'intervenció a realitzar amb cada persona usuària.

- Participar en l'elaboració del Pla de Treball Individual de les persones usuàries assignades en coordinació i col·laboració amb la resta de l'equip.

- Informar a la Direcció Tècnica o personal de suport les incidències més rellevants que puguin produir-se en el desenvolupament d'aquestes funcions, d'acord amb els protocols establerts.

- Complir amb la normativa i les mesures de prevenció de riscos laborals.

- Dur a terme totes aquelles tasques que es requereixi, d’acord amb les funcions i competències pròpies del lloc de feina.T'oferim:

· Treballaràs en un Grup referent.

· Formaràs part d'un equip professional amb vocació per a l'atenció a les persones i podràs acompanyar-los en el seu desenvolupament professional.A Pere Claver Grup ens comprometem amb la igualtat d'oportunitats, creiem en la diversitat i promovem un ambient inclusiu. Per aquest motiu, valorarem les candidatures rebudes en els nostres processos de selecció per la seva vàlua, independent de l'edat, ètnia o país d'origen, malaltia o discapacitat, religió, orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere.Vols contribuir en el benestar de les persones en una societat més inclusiva?Estem buscant talents com tu.Uneix-te al nostre equip!

Perfil/Requisitos

Imprescindible Formació professional o Cicle Formatiu de Grau Superior en Integració Social.Experiència mínima no requerida.Competències:

· Orientació a persones usuàries

· Comunicació i impacte

· Treball en equip

· Orientació a resultats

· Adaptació al canvi/flexibilitat

· Aprenentatge continu

· Compromís amb l'organització

· Desenvolupament de persones

· Orientació estratègicaAltres requisits:

· Imprescindible català i castellà (nivell alt).

· Imprescindible paquet Office (nivell mig-avançat).

· Experiència relacionada en el sector de la discapacitat intel·lectual i/o la salut mental.

· Coneixements relacionats amb el Model d'Atenció Centrada a la Persona.

· Recomanable disposar de carnet de conduir i vehicle propi per arribar al centre de treball, tot i que els centres estàn ben comunicats amb transport públic (metro, bus i funicular).


Competencias Capacidad de aprendizaje, Optimismo y entusiasmo, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Superior
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 01/02/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 116

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.