Ofertas de empleo


Persona de suport a persones amb discapacitat intel·lectual

País España
Provincia Bañolas - Girona
Fecha límite Inscripción 31/01/2021
Categoría Atención Directa
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Busquem professionals per fer suport a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament per un servei d'atenció a les famílies. La jornada laboral i l'horari es configura en funció de les necessitats i demandes de cada família (majoritàriament de tardes). El servei consisteix en acompanyar a la persona amb discapacitat durant el seu temps lliure en situacions que la família no pot o bé perquè necessiten descansar (p.ex. recollir-los a l'escola, acompanyar-los a una activitat extraescolar, passar una estona d'oci, etc.). No es tracta d'una relació assistencial o terapèutica.Se seleccionaran persones per iniciar aquest servei i algunes persones per poder formar part d'una borsa de professionals. Imprescindible disposar de carnet de conduïr i vehicle propi.Incorporació: Gener 2021

Perfil/Requisitos

Es busquen persones amb flexibilitat horària que puguin adaptar-se als horaris que necessiten les famílies (es proporcionarà l'horari el mes anterior). Persones amb una gran capacitat per relacionar-se amb altres persones i empàtiques. Les persones que busquem faran suport a persones amb discapacitat en el seu temps lliure (p.ex. recollir-los a l'escola, acompanyar-los a una activitat extraescolar, passar una estona d'oci, etc.). No es tracta d'una relació assistencial o terapèutica.És una feina ideal per poder companginar amb estudis o altres feines (que no siguin a jornada complerta). També és una bona oportunitat per adquirir experiència i per aprofundir en la intervenció amb persones amb discapacitat des d'una visió centrada en la persona. 


Competencias Analizar y resolver problemas, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Otros cursos y formación no reglada
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 04/01/2021
Nº de vacantes 2
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 38

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.