Ofertas de empleo


Psicòleg/a i/o treballador/a social cet

País España
Provincia Santa Coloma de Gramenet - Barcelona
Fecha límite Inscripción 11/06/2023
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 92,14%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Pere Claver Grup som una entitat sense ànim de lucre, i de servei públic, que atenem persones amb problemes de salut mental, persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius vulnerables, mitjançant una xarxa de centres i serveis comunitaris, residencials i productius, de caràcter sanitari, social i laboral, i majoritàriament concertats amb les administracions públiques.



Cerquem una persona polivalent amb iniciativa i motivació per integrar-se a l’Equip Multidisciplinar de Suport (EMS) del Centre Especial de Treball. Participarà dels processos i programes d’acompanyament a les persones amb discapacitat i/o diagnòstic de salut mental:



- Gestionar processos de selecció i acollida per donar resposta a les ofertes de treball que es generin al CET.



- Desenvolupar el Pla d’Acompanyament Individual que reculli els interessos i les necessitats de la persona i els suports, les adaptacions o les actuacions que permetin el seu desenvolupament personal i professional. Acompanyament a les famílies.



- Implementar el Programa d’Orientació Laboral per a les persones que es trobin en cerca de feina i vulguin fer el pas a empresa ordinària. Realitzar itineraris d’inserció, accions individuals o grupals encaminades a la millora de l’ocupabilitat, treballant les seves competències personals i professionals vers la recerca activa de feina. Planificar, realitzar i avaluar accions d’orientació, intermediació laboral i treball en suport.



- Promoure els principis de les organitzacions àgils i centrades en la persona, i que fomentin l’autonomia, la inclusió, viure en plenitud, l’accessibilitat universal, les relacions basades en el respecte i la dignitat. Alinear els valors, les creences, les relacions i les pràctiques amb aquest model.



- Promoure la participació comunitària. Coordinació amb la xarxa de serveis socials i sanitaris.



- Avaluar periòdicament l’activitat i els processos, fer seguiment d’indicadors i participar en la justificació del servei.



- Participar en el disseny, la implementació, l’avaluació i la justificació de programes subjectes a subvencions.



- Garantir la fiabilitat de les dades i l’elaboració dels informes que sol·liciti l’autoritat administrativa. Compliment de la normativa de protecció de dades, prevenció de riscos, qualitat i perspectiva de gènere, així com qualsevol altre requisit o  normativa vigent que afecti al servei.



Condicions laborals:



Tipus de contracte: Indefinit



Horari: Jornada setmanal de 30h (75%), de dilluns a divendres de 8 a 14 o a determinar.



Categoria laboral: Tècnic/a Grau Mig



Conveni Col·lectiu d'Aplicació: Tallers de Catalunya



Salari: 1295,08€ bruts/mensuals *14 pagaments = 18131,19€ bruts anuals

Perfil/Requisitos

Formació i coneixements: Grau universitari en Psicologia o Treball Social.



Domini en l’entorn Windows i paquet Office. Nivell alt de català parlat i escrit.



Es valorarà: Habilitació per donar suport als processos d’Acreditació de Competències, Formació en Avaluació per Competències, Mediació i resolució de conflictes, Comunicació no violenta, Atenció centrada en la persona, Organitzacions àgils, Ètica i drets, Grups d’Ajuda Mútua, ACTIC Nivell mig o avançat.



Experiència:



Experiència mínima d’un any en Orientació Laboral i Treball amb Suport a persones amb discapacitat i/o diagnòstic de salut mental i treball en xarxa laboral, sanitària i comunitària.



Competències personals: Compromís, sensibilitat social, creativitat i innovació per assolir canvis positius en les persones i la societat. Capacitat d’anàlisi, orientació a solucions i oportunitats. Afrontament a situacions complexes, resolució de conflictes. Treball en equip, capacitat organitzativa i orientació a objectius.



Imprescindible: Carnet de conduir B1 i Vehicle propi


Competencias Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada intensiva
Duración De 1 a 2 años
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 29/05/2023
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo