Ofertas de empleo


Responsable de captació de recursos privats-fundraising

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 30/09/2018
Categoría Fundraising
% de respuesta: 38,13%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción


El lloc de treball de “Responsable de captació de recursos privats - Fundraising” té com a finalitat obtenir recursos (monetaris, en espècie, relacionals…) per sostenir el treball de les entitats, oferint oportunitats de col·laboració a fundacions, empreses, grups i donants particulars que valorin el nostre compromís amb la inserció sociolaboral i el prestigi de les entitats.



La persona seleccionada utilitzarà un ampli repertori de mètodes i cercarà finançadors tant individuals (socis o persones particulars) com institucionals (fundacions privades, empreses, actes de captació específics...) orientats a aconseguir un flux suficient d'ingressos estables i predictibles que ens permetin mantenir els nostres programes i l'estructura de funcionament adequada. D’aquesta manera l'organització consolidarà una progressiva capacitat d'acció i un creixent reconeixement social, mantenint una tensió permanent en la recerca i diversificació dels recursos.



Entre les funcions del lloc de treball haurà de: Dissenyar i desenvolupar una estratègia innovadora de captació de recursos privats.

Elaborar, implementar i avaluar el Pla de captació de recursos privats de l’any 2018-2019.

Fidelitzar i desenvolupar les relacions de col·laboració i aliances actuals amb fundacions, empreses, persones particulars i actuals socis/es.

Dur a terme una prospecció acurada de potencials col·laboradors en el teixit empresarial, en les fundacions privades i en els donants particulars.

Expandir, per incrementar substancialment, la col·laboració de l’àmbit privat.

Sol·licitar l’actualització de les eines de difusió i comunicació i informació constant dels resultats socials assolits en els diferents programes, serveis i activitats.

Desenvolupar accions específiques per a l'expansió de la base social de les entitats (sopar solidari, esmorzars, jornada de portes obertes, presència en fires, actes de RSC...).

Optimitzar la xarxa de contactes de les entitats.

Facilitar a la Direcció la informació rellevant, contínua i actualitzada que faciliti la presa de decisions.

Perfil/Requisitos


Titulació mínima de diplomatura o grau en l’àmbit de les ciències empresarials / socials (Administració i Direcció d’empreses, Economia, Màrqueting, Relacions Públiques...)

Experiència mínima demostrable de 3 anys en un departament de captació de fons / fundraising en el camp del tercer sector social.

Es valorarà formació especialitzada en màrqueting social i comunicació i/o responsabilitat social empresarial.

Es valorarà permís de conduir i vehicle propi.

Es valorarà nivell alt d’anglès parlat i escrit.

Coneixements requerits: gestió econòmica; planificació estratègica i màrqueting social; coneixement de l’especialitat o de l’àmbit d’intervenció que desenvolupem a les entitats; coneixement de la metodologia específica d’intervenció i/o de la gestió organitzativa; domini d’aplicacions informàtiques específiques de gestió; coneixement dels actors i funcionament del tercer sector social i amplis coneixements dels actors i funcionament dels sectors empresarials.

Habilitats requerides: capacitat d’organització i planificació; capacitat d’analitzar tendències i visió de futur; disposar d’una visió global del programa, servei o actuació de les entitats; gestió i desenvolupament de projectes; orientació a les persones i grups d’interès; presa de decisions, autonomia i iniciativa; habilitats de negociació; orientació a resultats, treball en xarxa i treball en equip; bon domini d’ofimàtica i CRM.

Actituds: lideratge; pro activitat; responsabilitat; flexibilitat i disposició al canvi; coherència-integritat; discreció i confidencialitat; compromís amb l’organització; tolerància a la frustració; saber estar, elegància, cura i bona presència; sinceritat i transparència; il·lusió i motivació; tenacitat i persistència i alienació amb els valors i la missió de l’entitat.


Competencias Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Diplomacia y “saber estar”, Capacidad de Negociación
Nivel Mando intermedio
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 3 años
Fecha de inicio 07/08/2018
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 2

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo