Ofertas de empleo


Tècnic/a d'acompanyament i formació per a joves en benestar emocional i promoció de la salut.

País España
Provincia Hospitalet de Llobregat - Barcelona
Fecha límite Inscripción 26/05/2024
Categoría Gestión de Proyectos, Sensibilización
% de respuesta: 84,16%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Funcions: - Acompanyament emocional individual i grupal a joves. Gestionar i impartir el programes de benestar emocional per a joves. Formació entre iguals en temes de promoció de la salut  (sexualitat i afectivitat, diversitat sexual i de gènere, drogues, autoestima i autoimatge, habilitats socials i gestió d’activitats). - Efectuar tallers per a joves en temes relacionats amb el benestar emocional i la promoció de la salut. (Afectivitat i Sexualitat, diversitat sexual i de gènere, drogues, benestar emocional, a la ciutat de L’Hospitalet i a la província de Barcelona).

Perfil/Requisitos

Se sol•licita: - Titulació Universitària en l’àmbit social. Preferentment educació social, pedagogia, psicologia, treball social - Formació en temes relacionats amb la promoció de la salut. (Sexualitat - afectivitat, drogues, gènere, VIH, alimentació...). - Experiència realitzant tallers de formació. - Experiència amb grups de joves. - Experiència en formulació i gestió de projectes. - Capacitat d'elaboració de continguts formatius. - Capacitat de treball en equip. - Capacitat d’iniciativa, organització i autonomia personal. - Català i Castellà parlats i escrits correctament Requisit imprescindible: Carnet de Conduir i vehicle propi. 


Competencias Analizar y resolver problemas, Capacidad de aprendizaje, Flexibilidad, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada intensiva
Duración Sin especificar
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 06/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo