Ofertas de empleo


Tècnic/a de projecte: equitat digital

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 26/05/2022
Categoría Gestión de Proyectos, Informática y Tecnología
% de respuesta: 70,83%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Referència “Equitat Digital”



La Fundació Bofill impulsa els reptes de l’educació a Catalunya amb recerca, prospectiva, debats, programes i innovació. Treballem des de la independència, la cooperació, el compromís i el rigor amb una extensa xarxa de professionals i col·laboradors que com nosaltres pensen que el coneixement crític pot contribuir a transformar la societat i oferir una educació de qualitat per a tothom.



La transformació digital està revolucionant les maneres d’ensenyar i aprendre. Som davant una gran oportunitat que cal explorar i aprofitar. Però aquests canvis s’estan donant de manera desigual, eixamplant les bretxes socials ja existents a la nostra societat. Davant d’aquesta realitat, la Fundació vol arrencar una estratègia d’equitat digital, des d’on s’impulsin nous espais de treball, així com projectes amb impacte al territori. Aspirem a que Catalunya sigui un referent internacional pel que fa als bons usos de la tecnologia per accelerar aprenentatges i oportunitats, especialment allà on més urgent es fa aquest repte.



Busquem un/a tècnic/a de projectes per donar suport a aquesta nova estratègia. Específicament en el llançament d’un laboratori d’equitat digital. El seu repte principal serà desenvolupar amb qualitat i autonomia les iniciatives i tasques vinculades a aquest nova aposta.



Treballarà sota la Direcció d’Equitat Digital i formarà part de l’equip de la Fundació Bofill.



Responsabilitats



Codissenyar, planificar i executar les accions clau del laboratori: acompanyament al modelatge i pilotatge de projectes, llançament de crides obertes i seguiment dels actors involucrats.



Conceptualitzar, planificar i coordinar les accions clau de comunicació i gestió de coneixement del projecte: espai web, aportacions per al blog, xxss i els continguts necessaris que se’n deriven (infografies, encàrrecs de posts, dissenys, etc.). Amb el suport de l’àrea de comunicació de la Fundació.



Codissenyar l’estratègia de llançament del projecte, participant en la definició dels objectius, processos i impacte esperat.



Detectar de manera continuada oportunitats en l’ecosistema, per tal d’involucrar actors clau, impulsar iniciatives compartides i aprofitar els lideratges i coneixement existent.



Fer prospectiva i curació de models i metodologies d’equitat digital vinculats als grans reptes i temes del laboratori. Així com transformar els mateixos en productes activables als diversos espais del projecte.



Detectar de manera continuada potencials oportunitats de finançament extern públic i privat. Amb el suport de la Direcció de desenvolupament i aliances.



Seguiment pressupostari de les accions del laboratori. Així com l’acompanyament dels proveïdors.

Perfil/Requisitos

Grau/Llicenciatura i/o Màster en l’àmbit Social i/o noves tecnologies.



Experiència rellevant i demostrable en l’àmbit del projecte: digitalització educativa, equitat digital, noves tecnologies per a la transformació social, tecnologies cíviques i transformació educativa.



Es valorarà motivació per temes emergents i experimentals en l’àmbit del projecte: intel·ligència artificial, programació, robòtica, mentoria digital, cultura maker, etc. I en general sobre com la tecnologia pot ser un motor de transformació social.



També es valorarà experiència en l’impuls de projectes nous o iniciatives emprenedores, que requereixen modelatge, pensament estratègic per l’escalabilitat, resiliència i coneixement sobre processos de prototipatge i millora constants.



Experiència rellevant i demostrable coordinant accions de comunicació i campanyes d’incidència, així com de les eines digitals que se’n deriven.



Excel·lents capacitats en comunicació escrita, oral i també a l’hora de presentar públicament en català, castellà i anglès.



Capacitat de lideratge, dinamització i visió estratègica. Amb iniciativa i autonomia.



Capacitat organitzativa i de planificació, amb alta capacitat d’adaptació als canvis que comporta el projecte.



Empatia, perspicàcia i capacitat relacional per a generar complicitats en la coordinació d’actors externs.



Comprensió del món educatiu de Catalunya i passió per l’educació.



Oferim



Ser membre de l’equip d’una institució capdavantera en la recerca, el debat i la innovació educativa, implicant-se en la mobilització reflexiva, la incidència pública, les xarxes de professionals i la utilitat del coneixement.



Incorporació immediata.



Jornada laboral completa.



Retribució en funció de l’experiència i vàlua aportada.



Contracte indefinit.



Altres



Us garantim la confidencialitat del procés de selecció.



No es respondrà a cap petició d’informació per via telefònica ni per correu electrònic.



Es contactarà amb les persones preseleccionades en un període màxim de dues setmanes a comptar, des de la data límit de recepció de sol·licituds.



 


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Capacidad de aprendizaje, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Capacidad de Negociación
Nivel Especialista
Tipo de contrato Jornada completa
Duración Indefinido
Salario Entre 30.000 y 36.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima De 3 a 5 años
Fecha de inicio 06/06/2022
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo