Ofertas de empleo


Técnic/a projecte itineraris segurs i mediació (educació o treball social, psicología o antropología)

País España
Provincia Salt - Girona
Fecha límite Inscripción 14/06/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 54,22%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

Es busca tècnic pels projectes: Juguem? Itineraris Segurs i  Mediació Comunitària en Medi Obert .Les tasques a realitzar consisteixen  en la planificació i execució de les activitats del projecte Itineraris Segurs de Salt, així com la identificació, anàlisi i intervenció en possibles situacions conflictives que es puguin presentar en l’entorn urbà, especialment en el marc del projecte Juguem? Patis i places, amb el disseny i implementació d’ estratègies d'intervenció i amb el suport de l'equip tècnic.FUNCIONS ESPECÍFIQUES:       -Planificar i dinamitzar amb els centres educatius  la implementació dels camins escolars a través d’activitats artístiques com pintar els camins escolars, decorar passos de vianants, creació de senyals escolars, etc.       - Dur a terme activitats de participació comunitària, coneixement de lentorn i responsabilitat cívica amb infants i joves, amb especial implicació al projecte Juguem? Patis i Places.- Promoure activitats a l’espai públic que promoguin valors com el respecte, la responsabilitat i el compromís cívc.      -Dinamitzar un grup de conversa i acompanyament de joves nouvinguts i potenciar la  seva integració al territori.      -Realitzar mediació de conflictes als espais públics i propostes d’intervenció, sobretot als espais on intervé el Juguem? Patis i Places.-Fomentar el treball en xarxa amb la comunitat per aconseguir la implicació i participació de la mateixa en els projectes.-Conèixer i analitzar la realitat del municipi i detectar problemàtiques i conflictes.-Dissenyar , realitzar i promoure activitats i  accions de participació ciutadana i de transformació de l'entorn, sobretot en el marc de les escoles i del Juguem? Patis i places-Treballar i coordinar-se amb escoles, associacions i comunitats de veïns i amb l'equip de Juguem?.

16 hores setmanals

Contracte fix-discontinu fins el 31 de desembre del 2024.Sou segons conveni acció social estatal, grup I. Possibilitat de fer horari intensiu de tardes quan no hi ha activitats programades.


Perfil/Requisitos

FORMACIÓ REQUERIDA:

Acadèmica: Grau en Educació Social, Treball Social, Psicologia o Antropologia.

Valorable: Formació en resolució de conflictes. CONEIXEMENTS:Idiomes: CatalàInformàtica: Paquet Office.


Competencias Analizar y resolver problemas, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Comunicación interpersonal
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Sin especificar
Salario Menos de 12.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 14/03/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 13

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.