Ofertas de empleo


Terapeuta familiar soaft sabadell

País España
Provincia Sabadell - Barcelona
Fecha límite Inscripción 14/04/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 93,27%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

La Fundació Idea està en recerca d'una persona amb la titulació de Psicologia i amb l'acreditació com a Terapeuta familiar per la Societat Catalana de Teràpia Familiar per cobrir una vacant a l'equip del SOAFT de Sabadell.



El SOAFT (Servei d’Orientació i Acompanyament Terapèutic a Famílies) de Sabadell és un servei de suport integral a les famílies per a la millora del seu benestar emocional i relacional amb un ventall d’intervencions que van des de la prevenció fins al tractament més especialitzat.



La finalitat del servei és potenciar les capacitats parentals, afavorint entorns familiars saludables, millorar l’adaptació de les famílies en el seu context social, minimitzar els possibles factors/indicadors de risc per prevenir possibles situacions de vulnerabilitat/violència extrema, i realitzar tractament terapèutic o intervencions de conciliació i/o mediació. 



La jornada d'aquesta posició és de 37 hores a la setmana, sent l'horari: dilluns de 13:00 a 20:00, dimarts de 10:00 a 18:00, dimecres i dijous de 08:00 a 15:30 i divendres de 08:00 a 15:00. 



La contractació serà amb la categoria de "Tècnic superior Graduat" segons el Conveni d'Acció Social, amb un salari brut anual de 23.715,37€.

Perfil/Requisitos

- Llicenciatura o Grau de Psicologia



- Acreditació per la Societat Catalana de Teràpia Familiar



- Experiència en el sector de la infància i adolescència en risc de desprotecció o tutelada



- Experiència en teràpies familiars


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Organización y planificación, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada intensiva
Duración Indefinido
Salario Entre 18.001 y 24.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Licenciado
Experiencia mínima Al menos 3 años
Fecha de inicio 15/04/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 5

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo