Ofertas de empleo


Terapeuta ocupacional

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 14/05/2024
Categoría Atención Directa
% de respuesta: 53,25%
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Descripción

Descripción

Definir el programa d’intervenció de TO vers la persona usuària, que implica fer una valoració, planificació, execució i avaluació del pla d’intervenció per aconseguir i mantenir el màxim nivell d’autonomia per realitzar les activitats bàsiques de la vida diària. Valorar les habilitats ocupacionals de cada persona per determinar la seva participació en el programa d’activitats. Entrenar, reeducar i establir pautes d’intervenció en les àrees ocupacionals per prevenir i millorar les disfuncions ocupacionals. Reforçar, mantenir i millorar els dèficits específics de les habilitats d’execució (sensoriomotriu, cognitiu i psicosocial). Valorar, assessorar, entrenar, adaptar i fer el seguiment de les ajudes tècniques i/o adaptacions, en coordinació amb l’equip interdisciplinari. Afavorir i facilitar, en coordinació amb altres professionals, un bon posicionament i control postural de cada persona atesa. Assessorar a la persona i/o família en l’ús d’adaptacions i ajudes tècniques. Valorar, dissenyar, confeccionar, adaptar i fer el seguiment de les ortesis amb coordinació amb el/la fisioterapeuta, si escau. Dissenyar i participar, conjuntament amb l’equip, en programes d’educació sanitària per prevenir i promocionar la salut. Fer i supervisar grups terapèutics específics del programa d’activitats general del centre. Intervencions terapèutiques pròpies de la disciplina. Elaborar el pla d’ACP de cada resident.

Perfil/Requisitos

Diplomatura en Teràpia Ocupacional, valorable foramció complementària en geriatria. Català i castellàConeixements nivell usuariMotivació, capacitat per adaptar-se a les noves situacions, tenir empatia, saber escoltar, ser creatiu, tenir capacitat d’observar i analitzar, saber organitzar, ser resolutiu, comunicatiu, treballar en equip.


Competencias Analizar y resolver problemas, Iniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Nivel Empleado
Tipo de contrato Media jornada
Duración Indefinido
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Diplomado
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 20/05/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 2

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo