Ofertas de empleo


Cuidador/a residencia amb persones amb discapacitat física per cobrir baixes diversos torns

País España
Provincia Barcelona - Barcelona
Fecha límite Inscripción 26/06/2024
Categoría Atención Directa, Personal de servicio
Tipo de oferta Orientada a personas con discapacidad Crear alerta
% de respuesta: 94,84%
ENVIAR INTERÉS + información

Descripción

Descripción

 La residència Estimia, servei que aten a persones amb pluridiscapacitat,  requereix de la contractació de cuidadors/es l. Les tasques són les següents:- Executar totes les accions per una correcta atenció física dels residents: higiene, eliminació, vestit, alimentació, hidratació i mobilitat segons els protocols establerts.- Executar totes les accions per una correcta intervenció sociosanitària dels residents (medicació, cures bàsiques i mobilitzacions) segons indicacions del personal sanitari de la residència.- Totes les accions dirigides a l'atenció psicosocial dels residents.- Participació en la preparació de les intervencions d'atenció als residents.Perfil requerit:

- Experiència en atenció a persones amb discapacitat, es valorarà preferentment experiències superiors a l'any.

- Competències: Professionalitat, Inclusió, Orientació cap a l'Assoliment, Iniciativa, Autoconfiança , FlexibilitatFormació necessària:

- Formació mínima: Atenció sociosanitària i/o similars o bé Integració Social.

- Es valoraran estudis en l'àmbit social i educatiu (educació social, psicologia, integració social...Condicions del lloc de treball:Jornada de Matí de 7h a 15h. Setmana llarga de 6 dies laborables y semana curta de 3 dies laborables (jornada completa)

Jornada de Tarda de 15h a 23h. Setmana llarga de 6 dies laborables y semana curta de 3 dies laborables (jornada completa)Jornada de Nit: de 23:00 a 7:00 Setmana llarga de 6 dies laborables y semana curta de 3 dies laborables (jornada completa)Es treballen caps de setmana alterns

 

Perfil/Requisitos

Executar totes les accions per una correcta atenció física dels residents: higiene, eliminació, vestit, alimentació, hidratació i mobilitat segons els protocols establerts. Executar totes les accions per una correcta intervenció sociosanitària dels residents (medicació, cures bàsiques i mobilitzacions) segons indicacions del personal sanitari de la residència. Totes les accions dirigides a l’atenció psicosocial dels residents. Aquesta Convocatòria és  per a cobrir baixes de diferents torns.


Competencias Iniciativa y autonomía, Flexibilidad, Fiabilidad técnica y personal, Trabajo en equipo
Nivel Empleado
Tipo de contrato Jornada completa
Duración De 6 meses a 1 año
Salario Entre 12.000 y 18.000 € bruto/anual
Estudios mínimos Formación Profesional Grado Medio
Experiencia mínima Al menos 1 año
Fecha de inicio 26/03/2024
Nº de vacantes 1
Al pulsar en "Me interesa esta oportunidad", podrás enviar tu candidatura a la organización que ha publicado esta oportunidad.

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 32

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.