Voluntariado presencial


Acompanyament educatiu primària – figueres

País España
Provincia Girona
Categoría Infancia, juventud y familia
Catalunya- La Pedrera Fundació Especial
(0 valoraciones)  
Contestación: 99,3564%
Inicio
18/09/2017
Fin
22/06/2018
ENVIAR INTERÉS + información
Acompanyament educatiu primària – figueres

Descripción

Descripción A FIGUERES. Estem buscant persones voluntàries que vulguin dinamitzar les activitats del programa d’acompanyament per a l’èxit educatiu per a infants de 6 a 12 anys de la Fundació Catalunya-La Pedrera a l’Espai Social de FIGUERES:
L'activitat té lloc de dilluns a dijous, de de 16:30h a 18:00 h
El voluntariat consisteix a acompanyar als infants en les seves tasques acadèmiques: fer deures, potenciar la lectura i fer activitats relacionades amb l'adquisició d'hàbits i estratègies d'estudi i promoure l'autonomia dels infants en el seu propi procés d'aprenentatge.
També es realitzen activitats programades per treballar les habilitats personals, l'educació emocional, els valors les competències transversals d'una manera lúdica i creativa.
La persona interessada pot participar a les reunions d'equip que es fan després de les sessions per fer seguiment dels menors i les activitats, compartir bones pràctiques i dubtes, i planificar les activitats.
#VueltaAlCole #Escolar
Perfil Persones majors de 18 anys, preferiblement titulades o cursant estudis en l’àmbit educatiu o social. Amb un bon nivell de català i castellà i coneixements d’anglès. És desitjable títol de monitor/a o director/a de lleure infantil i juvenil.
Es requereix responsabilitat, capacitat de compromís i de treball en equip, amb vocació solidària, i amb interès i motivació per esdevenir un referent educatiu que acompanyi als infants en el seu desenvolupament integral.
No es requereix experiència, tot i que es valorarà la participació anterior en accions voluntàries, així com l'experiència en activitats adreçades a infants entre 6 i 12 anys.
Adecuado para Adultos, Mayores
Subcategorías Actividades de formación/Educación, Actividades lúdicas y de respiro
Aficiones/Pasiones Danza, Escritura, Fotografía, Lectura, Música, Pintura, Teatro, Enseñar
Competencias que adquirirá el voluntario Analizar y resolver problemas, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal
Municipio Gerona
Tipo Continua :esta oportunidad requiere de un compromiso continuado
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves.
Horario: Tardes.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 28/11/2017
Nº de vacantes 8

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 0

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Visita hacesfalta.org empleo