Voluntariado presencial


Voluntariat menjador social a barcelona. servei esmorzar

País España
Provincia Barcelona
Categoría Personas en riesgo de exclusión
Hospital de Campanya - Parròquia Santa Anna
Valoración
(0 valoraciones)  
% de respuesta: 49,0066%
Inicio
02/08/2021
Fin
31/08/2021
Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo
Voluntariat menjador social a barcelona. servei esmorzar
Hambre cero Reducción de las desigualdades Salud y bienestar

Descripción

Descripción L’Hospital de Campanya de Santa Anna és un Projecte de la Parròquia de Santa Anna de Barcelona que vol acollir a persones sense llar. El principal objectiu és acollir, acompanyar, protegir, promoure i escoltar a les persones en situació de vulnerabilitat. Disposem de diferents serveis per afavorir una atenció integral a la persona (promoció de la salut, benestar emocional i promoció de l’autonomia de les persones usuàries) a través de diferents activitats com són el menjador social, servei d’orientació laboral, servei mèdic, treball social i suport psicològic entre d’altres amb la finalitat d’oferir un servei de qualitat afavorint el benestar, l’acompanyament i l’escolta activa per les persones en situació de vulnerabilitat. Volem promoure l’escolta personalitzada i l’acompanyament del grup procurant el reconeixement de cada persona, desplegant un suport mutu i promovent les relacions socials entre les persones acollides i les persones voluntàries i vincular a les persones i grups que participen en el seu entorn, així com en les organitzacions i serveis públics o privats que ofereix la ciutat segons les seves expectatives, necessitats i potencialitats.
Actualment busquem persones voluntàries que vulguin incorporar-se al Projecte del Menjador Social al servei d'esmorzars (8h a 10:30h) i realitzar una col.laboració durant el mes d'agost (amb possibilitats de col.laborar després d'estiu si la persona voluntària ho desitja). Les funcions de les persones voluntàries són l'acollida de les persones usuàries al servei, la preparació de les safates amb l'esmorzar i establir vincles positius amb les persones usuàries del servei. El servei funciona de dilluns a dissabte i les persones voluntàries poden escollir el dia de la setmana que volen col.laborar. L'horari és de 8h a 10:30h aproximadament.
Perfil - Persones amb sensibilització social
- Persones amb capacitat d'escolta activa
- Persones amb facilitat relacional
- Persones que els hi agradi el treball en equip
- Persones que puguin col.laborar com a mínim un dia a la setmana per afavorir vincles amb les persones usuàries del servei
Adecuado para Adultos, Mayores
Subcategorías Atención y cuidados, Apoyo profesional
Aficiones/Pasiones Animales, Arte, Astronomía, Blogs, Cine, Cocina, Danza, Deporte, Escritura, Exposiciones, Fotografía, Lectura, Música, Nuevas tecnologías e Internet, Salir al campo o al monte, Pintura, Teatro, Viajes, Videojuegos, Enseñar, Otras
Competencias que adquirirá el voluntario Capacidad de aprendizaje, Optimismo y entusiasmo, Flexibilidad, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo, Diplomacia y “saber estar”
Municipio Barcelona
Tipo Vacaciones :esta oportunidad se trata de una acción puntual durante un periodo de vacaciones (verano, Navidad, Semana Santa, etc.)
Dedicación Entre 4 y 16 horas mensuales. Lunes ,Martes ,Miercoles ,Jueves ,Viernes ,Sabado ,Voluntarios que sólo puedan fines de semana.
Horario: Mañanas.
Esta actividad se puede realizar en grupos.
Fecha límite de inscripción 20/08/2021
Nº de vacantes 10

  • Nº de personas candidatas en esta oportunidad: 18

El nº de personas candidatas refleja el total de personas que han escrito a la organización, desde la primera publicación de la oportunidad, a excepción de quienes no ha aceptado la organización por no cumplir los requisitos especificados.


Esta oportunidad ya se ha cubierto
Encuentra más ofertas de este tipo

Valoración ONG

Valoración
(0 valoraciones)  
Opinión general
% de respuesta: 49,0066%

Ofertas similares a esta